Check'N'Report

Det bliver ikke nemmere at dokumentere 

Rondering
Rondering

Check'N'Report letter dit arbejde

det bliver ikke nemmere!

Klar til næste generation i skyen!

Check'N'Report er den danske udgave af QR-Patrol's runderings system, hvor du rapporterer online mens arbejdet udføres. Check'N'Report anvender QR  koder, NFC TagsBeacons og nu også Virtuelle tjekpunkter.

Programmet består af 2 dele - en Mobil App som installeres på din SmarPhone og en Web App som startes via din browser.

CheckNReport Mobil App
CheckNReport Mobil App

Scan QR kode eller NFC tags i det område der  skal kontrolleres og send real-time opdateringer af din runde. Check'N'Report benytter cloud-teknologi og muliggør styring af arbejdsgange på en effektiv og papirløs måde, ved at automatisere alle interne arbejdsproceser. Observationer kan sendes direkte til kunde via email.

CheckNReport Web App
CheckNReport Web App

En web-baseret applikation som bruges til at håndtere kunder, vagter / medarbejdere, områder, observationer og checkpoints. Viser rundering i realtid ved når du scanner opsatte tjekpunkter og indsamle multimedia data (billede, lyd, noter), tilføje underskrifter og sende SOS indberetninger til  vagtcenter så de kan tage øjeblikkelig aktion.


Med Check'N'Report har vi taget skridtet fuldt ud og vi kan derfor præsentere dig for et system hvor du i real-time kan følge den aktuelle status på runderingen, data sendes til kontrolrummet i realtid og med det samme, det gælder både skanning af tjekpunktet og dokumentation med billeder, tekst og lyd. Check'N'Report kan bruges med enhver Smart Phone, du behøver derfor ikke investere i dyre læsere, for at systemet virker.

Check'N'Report hostes i "skyen" så du kan få adgang til systemet hvor end du måtte befinde dig - så længe du har adgang til Internettet.

Med Check'N'Report får du virkelig noget for pengene og et system der er sikret langt ud i fremtiden. Vi opdaterer hele tiden systemet så det kan det følger med udviklingen.

Tryk på de enkelte menupunkter i topmenuen for at læse mere eller kontakt os for yderligere info.