Beacon teknologi

Hvad er det egentligt?

Kom igang med Beacon Checkpoints

Hvis du nogensinde har spekuleret på:

- "Hvad nu hvis et checkpoint er fejlplaceret eller svært at nå?"
- "Hvorfor skal min sikkerhedsvagt kende den nøjagtige position af checkpoints?"

og endelig

- "Er der en enkel måde at scanne checkpoints på fra lang afstand?"

så se mere herunder!

Beacon checkpoints kan være svaret. Vi tilbyder nu det eneste Rundelingssystem i verden, der understøtter 3-play checkpoints teknologi!

Lad os komme i gang med at se nærmere beacon teknologi, og se på den måde udviklerne har indarbejdet det i Check'N'Report.

Beacons tilfører hele systemet betydelig funktionalitet.

.

Whad er en Beacon?

En Beacon er et lille Bluetooth radiosender enhed, som bruger BLE (Bluetooth Low Energy) technology til at sende datasignaler med faste intervaller; en Bluetooth-udstyret enhed så som en SmartPhone kan registrere disse signaler hvis den inden for Beacon rækkevidde.

Kan beacons placeres udendørs?

Det kommer an på!! Nogle producenter tilbyder stænktætte eller endda vandtætte Beacons, så du kan installere dem udendørs!

Hvilke enheder er kompatible med beacons?

Hvis enheden understøtter Bluetooth-Low-Energy, så de kan bruges med beacons!

Har jeg brug for Bluetooth for at det virker?

Ja; vores Beacons bruger Bluetooth Low Energy til at sende med, så Bluetooth skal være aktiveret på din enhed for at Beacons bliver opdaget!

Hvorfor skal jeg vælge beacons som checkpoints?

Valg af korrekt checkpoint afhænger af dine behov; Beacons giver mange fordele, der kan gøre dem til det optimale valg, og med Beacons har du et bredt udvalg at vælge imellem (afhængigt af producenten, kan de indstilles til at kunne aflæses fra 1,5m til op til 200m!).

Beacons er kompatible med alle mobile enheder (Android og iOS), så længe de er Bluetooth-Low-Energy-aktiveret, så der er ingen begrænsning af OS på din enhed. 

De kræver ikke direkte kontakt fra medarbejder / Vagt:

Du kan også bruge automatisk scanning funktionen, så dine vagter ikke behøver at vide præcist hvor Beacons er placeret. Alt, hvad de skal gøre, er at passere de steder der er anvist for runden, og så længe de er inden for beacon rækkevidde, vil et BEACONSCAN automatisk blive sendt til systemet!

Eller du kan gøre brug af Found & Lost-funktionen, med hvilken et BEACONSCAN automatisk vil blive sendt, når vagten kommer inden for beacon's rækkevidde og et BEACONLOST vil blive sendt, når vagten forlader rækkevidden af ​​den respektive Beacon.

Ønsker du at bruge Beacons med det samme, kan vi levere dem. Kontakte os for yderligere information og hjælp.

For at bruge Beacons med Check'N'Report, så se venligst vores Beacons hvordan guide.

Hvis du stadig ikke har opgraderet din sikkerhedstjenester med Check'N'Report, så kontakt os bare, så vi kan tage en snak om hvordan Check'N'Report kan hjælpe dig med at automatisere dine daglige runderinger og rapporteringer og derved hjælpe dig på en moderne og effektiv måde!