Check'N'Report GOLD

Basis og PRO funktionalitet plus dette!

Det ultimative værktøj til håndtering af dine runderinger og din sikkerhed.


Check'N'Report GOLD er den fulde udgave af Check'N'Report.
Den indeholder alle de funktioner, du kunne forestille dig i et avanceret rundringsystem. 

Skift til en GOLD plan og få med det samme adgang til alle Check'N'Report GOLDS funktioner. 

Se mere herunder! 

Problemhåndtering og Arbejdsordrer

Problemhåndtering er en proces med at håndtere hændelser og nødsituationer, fra det øjeblik de blev rapporteret, til de er fuldstændig løst. De typer Observationer, der betragtes som "Problemer" og kan håndteres gennem Issue Management, er: Observationer, SOS/Mandown-advarsler og Afventende handlinger på glemte scanninger.

En arbejdsordre er i det væsentlige en beskrivelse af et arbejde, der skal udføres, som normalt vil resultere i, at et problem bliver løst. En WO kan forfalde på en bestemt dato og kan også indeholde oplysninger om placeringen af arbejdet, oplysninger om, hvem skal udføre, hvilke værktøjer der skal bruges og eventuelle flere detaljer der ønskers medtaget til dokumentation.

Vagt / Person sporing

Administratorer kan nu få fuld kontrol over de udførte runder.
 Person sporing funktionen gør det muligt at tegne en linje på kortet. Du kan endda afspille sporet og se det animeret!

På den måde kan du få et detaljeret billede af ruten for dine vagter / medarbejdere uden at spilde tiden med at gennemgå scan data og se efter hver hændelses position!

Logo på Rapporter og Person foto

Med GOLD versionen kan du nu uploade dit eget firmalogo til systemet, hvilket gør at det vises på alle dine rapporter.

Derudover kan du nu hurtigt genkende dine medarbejdere ved hjælp af et billede, da GOLD versionen giver dig mulighed for at uploade et billede på dine  medarbejdere.

Personlig Login Skærm

Vi kan nu tilbyde en bedre brugeroplevelse for  dig og dine kunder, ved at du laver din egen personlige login skærmbillede.

Det gør du ved at uploade et baggrundsbillede til login skærmen, hvilket giver mulighed for et mere personligt login billede for dine medarbejdere og kunder.

Virtuelle Checkpoints

Virtuelle Checkpoints eliminerer behovet for fysiske kontrolpunkter. Du kan definere et område for hvert "checkpoint", og hvis medarbejderen kommer inden for dette område, sker skanningen automatisk uden yderligere handlinger!

Ved at definere et virtuelt tjekpunkt for hver kunde kan du garantere at medarbejderen har været på stedet på det givne tidspunkt.


Safepass

Dine kunder kan nu føle sig sikrere end nogensinde. Check'N'Report GOLD vil tilbyde en mobil app med  geolocation features og SOS knap så de kan tilkalde assistance fra dig  og dine medarbejdere, hvis der opstår en farligsituation. 

Avanceret tilpasset rapportering

Avanceret tilpasset rapportering er en vigtig opdatering af systemet, da dataanalyse og rapportering fører til forbedret beslutningstagning, og dermed mulighed for vækst i forretningen.

Det avancerede rapporteringsværktøj gør det muligt for dig at oprette en rapport, hvor du bruger dine egne data fra Check'N'Report kontoen. Derudover har vi samlet de mest efterspurgte rapporter baseret på dine tilbagemelding, og de vil blive inkluderet i en ny rapportsamling, der er tilgængelig for GOLD-brugere!


Få Check'N'Report GOLD og bliv en GOLD vinder i Sikkerhed

Check'N'Report tilbyder et fantastisk højt niveau af funktionalitet ved brug af Cloud teknologier.