Virtuelle tjekpunkter

Sådan virker Virtuelle tjekpunkter.

Introduktion til Virtuelle Tjekpunkter 

Vi kan nu tilbyde en ny type Tjekpunkter, Virtuelle Tjekpunkter! (GOLD feature)

Men hvad er et Virtuelt Tjekpunkt?

Et virtuelt Tjekpunkt er et defineret område (fokuspunkt og radius), hvor en scanning registreres ved at vagt / medarbejder blot går igennem
området,  og han/hun kan samtidig udføre andre ting så som at  (scanne QR-koder, Beacons og NFC tags), tage billeder o.s.v.

Du kan bruge virtuelle kontrolpunkter som resten af Tjekpunkterne (QR-koder, Beacons og NFC tags), dvs. du kan føje dem til Runder og vagter kan vedhæfte et virtuelt kontrolpunkt til en MME osv.

Hvis vagten's / medarbejderen's enhed befinder sig indenfor det område, der er defineret af et Virtual Checkpoint, sender systemet automatisk en Scan hændelse af det virtuelle checkpoint.

Virtuelle Tjekpunkter kan endda scannes manuel hvilket øger fleksibiliteten.

*Vigtig note: Lokation er afhængig af din enhed (mobil) - ikke applikationen!
Nøjagtigheden af placeringen afhænger således af enheden såvel som forholdene i området (GPS-dækning).

Systemopsætning - Opret Virtuelle Checkpoints

Som administrator skal du oprette de Virtuelle Tjekpunkter du ønsker at bruge.

Gå til Virksomhed-> Tjekpunkter
Tryk "Tilføj VR Tjekpunkt" i toppen af siden - systemet åbner en ny side hvor du kan oprette det Virtuelle Tjekpunkt - de fleste felter er de samme som for resten af Tjekpunkt typerne (QR-koder, NFC tags og Beacons)
Du skal definere ko-ordinat og radius for det Virtual Tjekpunkt - udfyld tekst felt eller brug kortet.

a) Tekst felt:  Indtast "Latitude", "Longitude" og "Geofence Radius" (i meter) for at definere området hvor det er kan scannes.
b) Kort:   Alternativt kan du bruge kortet.

- Naviger på kortet  (ved at højre/venstre klikke på kortet med musen og hold den nede) og zoom-ind/ud på kortet indtil du har den ønskede position.
- Klik i midten af det område du ønsker at markere (dette definerer midten af Tjekpunkt området)

- Flyt musen fra midten af det Virtuelle Tjekpunkt område og ud, indtil du har den radius du ønsker se billedet nedenfor.

- Juster det Virtuelle Tjekpunkts område ved at flytte cirklen på kortet. Du kan gøre dette ved at klikke på midten af cirklen (systemet vil vise midten - se billede nedefor) hold musen nede medens du flytter cirklen med musen.

 Udfyld resten af felterne - på samme måde som QR-koder, NFC-tags og Beacons og tryk til sidst på "Gem".

Systemopsætning - sæt Vagt / Medarbejder indstillinger

I systemet kan du vælge hvilke af dine Vagter/Medarbejdere der kanbruge de Virtuelle Tjekpunkter, og du kan bestemme om de kan bruge dem (automatisk eller manuelt):

Gå til Virksomhed -> Vagter
I sektionen "Virtual checkpoints scan ", vælger du "Scan måde", den måde du ønsker Vagten / Personen skal scanne på:
For automatisk "Scan måde", skal du også definere Auto Send Interval",  eks. det tidsinterval hvor systemet skal gensende det samme Virtuelle Tjekpunkt automatisk (hvis Vagten/Personen stadig befinder sig i det samme område).
Definer også "Outdated Threshold", eks. det tidsrum hvorefter Mobil App'en ikke må sende Virtuelle Tjekpunkt Scan, da lokationen i telefonen ikke er blevet opdateret i det valgte tidspunkt..
Tryk til sidst på "Gem"

Scan et Virtuelt Tjekpunkt

Ved at trykke på "Scan" knappen, kommer der en ny side hvor vagten kan vælge "SCAN VIRTUELT TJEKPUNKT" knappen.

På den næste skærm kan Vagten vælge Kunde og Område for at  filtrere de Tjekpunkter der er på Kunde/Område, eller vælge et af de Tjekpunkter der er i nærheden på listen af alle Virtuelle Tjekpunkter.  Tryk på "SCAN CHECKPOINT" knappen i bunden af siden.

*Kun tilgængelig når "Fetch Client List (Vælg kundeliste)" er slået til under Vagtens indstillinger i Web Applikationen.

Se resultaterne

Systemet behandler Virtuelle Tjekpunk scans på samme måde som de andre Tjekpunkt typer:  Viser den i Rapporter, opretter MISTEDE SCANS hvis det Virtuelle Tjekpunkt er defineret  i en planlagt runde, ikke følges, etc.

Og samtidig kan du se forskel og se Virtuelle Tjekpunkter som selvstændig linje, se skærmbillede nedenfor.

Flere features senere, følg med på hjemmesiden her.

Har du spørgsmål eller forslag? Drop os en email på bjarne.allerup@checknreport.dk så vender jeg tilbage!