Check'N'Report PRO

Basis funktioner plus dette!

CnR M.A.R.S, Ansigtsgenkendelse, Man Down og API Interface

CnR M.A.R.S.

CnR M.A.R.S. er en mobil applikation, der er specielt designet til online at følge de mobile vagters / medarbejderes arbejde. Uanset hvor du befinder dig, på dit kontor eller hjemme, kan du bare trykke på din telefon og med det samme se hvordan der går med dine runderinger, herunder se , medarbejders placering på et kort.

Med CnR M.A.R.S.  kan du via Push Notifikation få realtids-opdatering når et nyt tilsyn registreres.

Kunder kan også logge ind på CnR M.A.R.S. og i realtid  se vagternes scanninger på deres områder! 

Ansigtsgenkendelse

Med denne funktionalitet kan brugeren/manageren af webapplikationen kontrollere, at medarbejderne, der udfører runderingen, er dem, de hævder at være.

Systemet kan anmode om ansigtsgenkendelse af vagten ved hver startbegivenhed (dvs. når de starter deres arbejde), eller før scanning af kontrolpunkter:
tilfældigt eller ved hver scanning, baseret  indstillinger.

På denne måde kan lederen for hver uploadet Start- og Scan-begivenhed i webapplikationen være sikker på, hvem der rent faktisk gjorde hvad ved at markere det tilsvarende felt.

Man Down Funktionalitet

Man Down er let at forstå: Hvis en medarbejder kollapser, falder eller glider eller udsættes for uforudsigelig risiko eller fare, sendes en Man Down-besked til Overvågningscenteret, hvor man man straks kan igangsætte det nødvendige. 

Man Down funktionalitet er gør brug af en sensor klip, som er placeret på medarbejderens uniform.

Extern BLE SOS Knap 

Øg medarbejdernes sikkerhed ved at bruge en ekstern BLE SOS-knap. Hvis dine medarbejdere ikke kan bruge deres smartphone, kan de nu sende en SOS-advarsel i realtid ved blot at trykke på Panic-knappen, som de medbringer.

Formular Integration

Formularer er en ny måde for ledere at sende instruktioner, stille spørgsmål til medarbejderne eller endda lade dem udfylde de kommentarer eller oplysninger, de ønsker.

Ved hjælp af en venlig grænseflade i Check'NReport  kan du selv designe formularer  tildele den et eller flere Tjekpunkter: hver gang Tjekpunktet scannes, vises formularen og kan nemt udfyldes af medarbejderen. 

API Interface

Check'N'Report PRO er kan nu forbindes til tredjeparts applikationer gennem det helt nye Application Program Interface (API). API'et kan bruges til at udtrække information fra Check'N'Report, samt udføre et sæt handlinger og bruge Check'N'Reports data til dine egne behov!

Mulighederne er uendelige:

Tilslut Check'N'Report til eksterne systemer som alarmcentraler / CRM.

Hent oplysninger som Medarbejders aktivitet og brug den til at opbygge dine personlige værktøjer (fx tilpassede rapporter)

Tilføj mere værdi til dine personlige applikationer og udfør dit arbejde mere effektivt

Indørs Lokation

Check'N'Report er nu i stand til at give dig indendørs placering.
Ved at placere Beacons i bestemte områder, vil placeringen på kortet være meget mere præcis end Beacons Found & Lost-funktionen, og du vil også kunne se, hvor dine medarbejdere er, selvom der ikke er GPS-dækning!

Se dine runderinger på Mobilen

Ideel for administratorer. Med CnR M.A.R.S. kan du se real-time Hændelser
og Observationer fra alle dine runderinger.