Man Down

Sikring af medarbejdere ved uheld eller overfald

Hvad er "Man Down" funktionalitet

En overvejelse som ethvert vagtselskab eller firma må overveje er medarbejdernes sikkerhed, specielt når de arbejder alene, og dermed beskytte dem mod farlige situationer og presserende alarmer. Følg Vagt og monitorering kan hjælpe på dette, men hvad hvis medarbejderen kommer ud for en situation hvor vedkommende ikke er i stand til at trykkepå SOS knappen eller nå vagthavende med sin SmartPhone?

Så er der brug for automatisering!
Når en medarbejder falder, glider, er ude for et angreb eller pludselig fysisk sygdom, er automatisering nøglen til at sikre maksimal beskyttelse og øjeblikkelig respons fra vagthavende medarbejder.

Man Down i aktion

For det første, bør Vagt / Medarbejder placere sensor clip'sen så tæt på halsen som muligt.

Så skal det sættes op (click here to see how) i Check'N'Report Mobile Appen's indstillinger (Dette skal kun gøres en gang for hver medarbejder).

Det er det!

Man Down Hændelse oprettes og sendes herefter automatisk, så der skal ikke gøres mere!

Hvis en Vagt / medarbejder kollapser, vil hændelsen "Man Down" automatisk blive sendt til Web App'en (kontrolcenteret)!

Men hvad hvis det er falsk alarm provokeret af en pludselig bevægelse som fremprovokerer en  Man Down Hændelse?

Alarmen vises på Mobil telefonen og kan her afbrydes inden for 10 sekunder.

Hvordan virker Man Down?

Man Down funktionaliteten virker på baggrund af bevægelse af Clips enheden. En Clips er den nemmeste måde at tilføje en Bluetooth sensor til en medarbejder. Sensoren følger medarbejderens bevægelser i real-tid og vil i samarbejde me SmartPhonen sende de nødvendige informationer med angivelse af Længde og breddegrad, så man med et enkelt tryk kan få positionen vist i Google Maps.

ManDown: en teknisk forklaring

Man Down-funktionaliteten udløses, når enheden pludselig har højere hastighed uden at få acceleration af nogen anden kraft end tyngdekraften. Når en Man Down forekommer, "enheden" scanner for en nedbrud, og i tilfælde af, at det er sket, sendes Man Down Hændelsen

Når  Man Down er activated, vises et pop-up vindue på mobiltelefonen i 10 sekunder. inden for dette tidsinterval kan medarbejderen forhindre af Hændelsen sendes ved at indtaste PIN nummeret. Hvis det er en Demo konto kan du bare trykke på Afbryd.

Man down funktionaliteten kan også opdage hvis en medarbejder ikke bevæger sig i 90 sekunder men stadig er tilsluttet til enheden. Hvis systemet ikke registrerer bevægelse i 90 sekunder vil det blive opfattet som en Man Down situation, hvis det ikke er en  Man down situation kan medarbejderen Afbryde på samme måde som beskrevet ovenfor.

Vær opmærksom på at Man Down er testet af vores team i adskillige måneder, men under test forhold og ikke i "real-life" situationer. Vi besluttede imidlertid at release Man Down funktionaliteten på experimental basis og vi anbefaler at funktionen testes i real-life før det bruges i det daglige.

Vi modtager gerne feedback og ideer for at forbedre Man Down funktionaliteten, så vi kan beskytte dine medarbejdere maks.