Nu med Video

02/09/2020

Dette er en milepæl for Check'N'Report, for første gang er det nu muligt at optage video.

Dine vagter kan nu hurtigt og nemt tilføje flere oplysninger om de multimediehændelser, de rapporterer.
Ved hjælp af den nye videooptager i Mobil App'en kan de nu optage video, hvilket kan sparer tid på hændelsesrapportering.

Hvordan bruges det?

Sørg først for at have den nyeste version af den nye * mobilapplikation fra den respektive markedsplads:

* Videooptagelse understøttes kun af den nye mobilapplikation.

Under deres patrulje kan vagten optage en video ved at navigere til "Multimedia" -skærmen og trykke på videoikonet til venstre. Derfra kan de bruge optageknappen til at optage deres video, og når de er færdige, kan de trykke på "OK" (eller "Prøv igen" for at optage en ny).

Bemærk: Appen giver mulighed for en optagelse på i alt 10 sekunder.

Efter indsendelse af MME vil du bemærke en uploadsindikator på ikonbjælken som vist på billedet nedenfor; da videoer generelt er større end andre multimedieelementer, kan det tage et par sekunder, indtil de uploades til webapplikationen, men når de gør det grønne flueben (der angiver vellykkede uploadede begivenheder) vises

.

Hvordan vises video

Medarbejdere med adgang til Web App'en kan se alle optagede videoer ved at finde den respektive begivenhed og trykke på "Vis detaljer".

Tip: Multimediebegivenheder, der inkluderer videooptagelser, har et flueben under "Video" - i Billed, lyd, Video kolonnen.


NB!!

Vores team har udført extensiv research vedr. problemer med Video på bl.a. OnePlus telefoner, hvor der for eksempel ikke er en Gem Icon, så video ikke kan gemmes. Og de har fundet ud at af dette skyldes noget i default kamera appen på telefonen, hvilket også er rapporteret af andre.

Det man kan gøre er at bruge Opencamera app'en (download fra markedspladsen) og brug den som default når du bliver promted.