Nyhed Vagtgrupper

22/10/2021

Ny funktion Vagt / Medarbejder-grupper?

Vi er glade for at kunne annoncere vores nyeste udvidelse med vagt gruppe-funktionalitet, som kan bruges til forbedret rapportering og hurtigere planlægning af Runder!

Hvad kan jeg bruge vagtgrupper til?

Vagtgruppe funktionalitet er et godt valg til hurtigere planlægning af Runder, da det giver dig mulighed for hurtigt at tildele specifikke vagter til dine planlagte Runder. Derudover kan du bruge dem til hurtig filtrering, hvis du kun behøver at vise og administrere en aktivitet for en bestemt gruppe af vagter (f.eks. Kun for dem, der arbejder i nattevagten).

Nogle eksempler på vagtgrupper:

Pr. færdighed: dette kan hjælpe i tilfælde, hvor du kun har brug for vagter med særlige færdigheder (dvs. uddannet i førstehjælp, hundefører osv.) til din Rundeplanlægning eller rapportering.

Pr. Tilgængelighed: dette kan bruges, når nogle af dine vagter kun kan arbejde i bestemte skift (kun morgen/aften osv.).

Pr. Klient/område: Disse slags vagtgrupper kan være en stor hjælp, hvis du har bestemte vagter, der arbejder for bestemte klienter/områder.

Hvordan virker det?

Vagtgrupper kan oprettes og redigeres fra webapplikationen via menuen "Virksomhed >> Vagter >> Vagtgrupper"

Du kan også bruge dem i oprettelse af Planlagte Runder, i menuen "Runder >> Planlagte Runder" og til hurtig filtrering i Dashboardet ved at gå til "Virksomhed >> Forside Dashboard".

Detaljeret information og instruktioner kan findes her.

Yderligere detaljer:

Vagter kan tildeles mere end én vagtgruppe på samme tid (f.eks. "Kunde xx Gruppe", "Hundevagt Gruppe").

Du kan kun gruppere vagter sammen, når de tilhører den samme afdeling.

Eventuelle ændringer i en vagtgruppe vil også opdatere de relaterede skemaer (f.eks. Hvis du tilføjer/fjerner en vagt fra en vagtgruppe, opdateres skemaerne, der indeholder denne vagtgruppe, også i overensstemmelse hermed).

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, tager du bare kontakt.