Brugsbetingelser

Betingelser for og rettigheder til at bruge Check'N'Report

Introduktion

Allerup.Com A/S er sammen med Terracom S.A., herefter omtalt som Allerup, udbyder af Check'N'Report som udvikles af Terracom S.A. med base i Ethnikis Antistasis St. 79, Katsika, Ioannina, Grækenland, med skattenummer EL099533677, skattekontor Ioannina og telefoner (+30) 2651094333 og faxnummer ( +30) 26510 94334. Terracom er udvikleren af ​​QR-Patrol og Check'N'Report mobil- og web applikation, som er en innovativ online løsning, der muliggør fjernovervågning og giver et sæt professionelle værktøjer til at styre online runderinger og sikkerhedstjek i mange typer virksomheder.


Webapplikationstjenesten er placeret på https://checkandreportlivef.com (herefter "Servicewebsted") og drives af Terracom S.A. i samarbejde med Allerup.Com A/S (herefter "Virksomhed", "vi" eller "os").

I forbindelse med vilkår for brug (herefter "Betingelser") betyder "dig" og "din" en person eller en juridisk enhed, der er bundet af disse vilkår.

Juridisk aftale

Allerup.Com A/S leverer sine tjenester til brugere underlagt disse vilkår. Læs venligst disse vilkår omhyggeligt. Ved at oprette en konto og/eller opgradere til en af ​​de serviceplaner, der tilbydes deri, erklærer du, at du er berettiget til en brugerkonto.

Ved at acceptere disse vilkår eller ved at bruge tjenesten, anerkender du, at du har læst, forstået og accepterer at være bundet af disse vilkår. Hvis du er uenig i nogen del af disse vilkår, skal du forlade tjenestens websted og stoppe med at bruge tjenesten med det samme.

Hvis du bruger tjenesten på vegne af en enhed, repræsenterer og garanterer du, at du er autoriseret til at acceptere disse vilkår på en sådan enheds vegne, og at en sådan enhed indvilliger i at holde dig og Allerup.Com.A/S skadesløs for overtrædelser af disse vilkår.

Allerup.Com A/S forbeholder sig retten til at ændre disse vilkår fra tid til anden uden forudgående varsel. Sådanne ændringer træder i kraft, når de offentliggøres skriftlig med email . Du accepterer at være bundet af eventuelle ændringer når du bruger Tjenesten, efter at en sådan ændring er offentliggjort. Det er derfor vigtigt, at du gennemgår disse vilkår, hver gang du ændrer brug af Tjenesten for at forstå de vilkår og betingelser, der gælder for din brug af Tjenesten.

Allerup.Com A/S tilstræber den bedst mulige service og kundetilfredshed. Dette kan kun opnås ved at udvikle tillid mellem kunderne og virksomheden. Virksomhedens kunder eller besøgende på hjemmesiden vil blive omtalt som kunder, uanset om de foretager ordrer eller benytter sig af virksomhedens tjenester.

Registrering

For at begynde at bruge webapplikationen skal du have oprettet en konto med den serviceplan du ønsker. Den angivne e-mailadresse, brugernavn, adgangskode og virksomhedsoplysninger bruges til at oprette din konto, så du kan logge ind på webapplikationen.

Du accepterer at give nøjagtige og aktuelle oplysninger om dig selv, samt opretholde sikkerheden af ​​din adgangskode og acceptere alle risici for uautoriseret adgang til din adgangskode. Du accepterer, at du er eneansvarlig over for Allerup.Com A/S. for alle aktiviteter, der finder sted under din konto.

Tildeling af brugsret

I henhold til disse vilkår giver Allerup.Com A/S dig en begrænset, tilbagekaldelig, ikke-eksklusiv ret til at bruge Check'N'Report som angivet i din serviceplan. Begrænsningen i licenser og vagter afhænger af din serviceplan. Du må kun bruge tjenesten for én virksomhed (eller kun for én enhed, hvis du repræsenterer en enhed) pr. serviceplan. Hvert vagt/medarbejder-id kan ikke bruges af mere end én person i samme tidsperiode. Du kan bruge Tjenesten i abonnementsperioden, forudsat at du har betalt og fortsætter med at betale abonnementsafgifterne, hvis det er relevant.

Vi anerkender hermed, uden begrænsning af ovenstående, din ret og ejerskab til dataene indeholdt i servicerapporterne. Den tildelte ret ophører øjeblikkeligt, når du ikke overholder disse vilkår.

Intellektuel ejendom

Webstedets indhold, såsom billeder, design, grafik osv. er virksomhedens intellektuelle ejendom og er beskyttet i henhold til de relevante bestemmelser i dansk lov, europæisk lov og internationale konventioner. Enhver kopiering, distribution, salg, afledt oprettelse eller vildledning af offentligheden om den faktiske udbyder af webstedets indhold er i strid med loven. Enhver reproduktion, genudgivelse, indlæsning, kommunikation, distribution eller transmission eller enhver anden brug af indholdet, på nogen måde, til kommercielle formål er kun tilladt efter forudgående skriftlig tilladelse fra virksomheden eller enhver anden copyright-indehaver. Billederne, logoerne og de karakteristiske træk, der repræsenterer virksomheden eller tredjeparter og deres produkter eller tjenester, er varemærker tilhørende virksomheden eller tredjeparter og er beskyttet af den relevante danske/græske og europæiske varemærkelovgivning. Deres optræden på webstedet indebærer ikke licens på tildelingen eller brugen af ​​dette.